Egyéb húsételek
Egyéb húsételek
- Olasz húsgombóc
- Apu-fasírt
- Grill a szabadtűzön: rostonsültek, flekken
- Grill a szabadtűzön: Rablóhús, kebab, saslik
- Fiatalból, vörösborral
- Sütés-főzés a szabadban
- Sóderparti - véletlen siker
- Sóderparti - Sokszor hallottam
- Bakonyi aszusz módra
- Sonkás-gombás-sajtos natúrszelet
- Grillezés a szabadban
- Virsli télikabátban
- Bárányterrine tárkonyfagylalttal
- Mi legyen a megmaradt húsvéti sonkával?
- Hogyan készülnek a tojáscsövek?
- Vacsora 7 (vagy kevesebb) hozzávalóból
- Az ókoriak kedvence: a méz
- Kagylók és rákok
- Lasagne bolognese al forno
- Variációk ebédre
- Zacskóban sült bőrös malackaraj, burgonyás körettel
- Sajtos párizsis gombóc
- Húsleves másként, avagy BMV leves maradékból
- Mézes-mustáros, tojással töltött fasírt
- Sonkafelfújt
- Kolbászos húspogácsák
- Hamburger
- Rizseshús
- Sörben párolt Brassói aprópecsenye, vegyes zöldséggel
- Paprikás krumpli bográcsban
- Sült oldalas petrezselymes krumplival és gombával
- Csülkös bableves
- Töltött minizsemle
- Rakott karfiol
- Húsos palacsinta tartármártással, párolt zöldséggel
- Sajtos - tejszínes husi
- "Hamis" Receptek