Hozzávalók:
- 4-6 hamburgerzsömle
- ½ kg marhahús
- 6-8 csiperkegomba
- 4-6 szelet bacon
- 2 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 1 fej saláta
- 2 paradicsom
- 1 kígyóuborka
- ketchup
- mustár
- olívaolaj
1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre pirítjuk, hozzákeverjük a darált marhahúst, egy kis kanál mustárt, sózzuk, borsozzuk és nagyon alaposan összegyúrjuk.
Tetszőleges nagyságú pogácsákat formázunk, teflon edényben a baconszeleteket és a gombákat kisütjük, kiszedjük, a maradék zsiradékon, a húspogácsák mindkét oldalát megsütjük.
A zsömléket kettévágjuk, oldalaikat megpirítjuk, megkenjük ketchuppal, mustárral, és salátával, hagymával, paradicsommal, uborkával megtöltjük, beletesszük a bacont, a gombát és a húst.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)