Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt szalonna
- 2 kg krumpli
- 2 fej hagyma
- 1-2 szál szárazkolbász
- 2 paradicsom
- 3 paprika pirospaprika
- só, bors
A szalonnát felkockázzuk, lepirítjuk, rádobjuk a hagymát, üvegesre fonnyasztjuk. Hozzátesszük a felkarikázott szárazkolbászt, pár percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Hozzákeverjük a pirospaprikát, beleforgatjuk a karikákra szelt krumplit, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, paprikát és visszatesszük a tűzre. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, sózzuk, borsozzuk és kevergetés nélkül sűrűre főzzük, csak akkor forgatjuk át, ha teljesen elkészült.
A kép körülbelül 80%-os állapot, ennél kevesebb lének kell maradnia.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)