Hozzávalók:
- 15 dkg őrölt mogyoró
- 12 dkg porcukor
- 2 ek mogyoró likőr (Frangelico)
- néhány kanál hideg víz
- jó minőségű cukrozatlan kakaópor
Az őrölt mogyorót összekeverjük az átszitált porcukorral, hozzáadok 2 ek. mogyoró likőrt és annyi vizet, hogy jól gyúrható, formázható masszát kapjunk. A masszából kis golyókat formálok és belehempergetem őket a kakaóporba.
Közel 30 perc alatt kész van az egész, és nagyjából 30 bonbont kapunk eredményül.
Forrás: http://alexandragasztroblogja.blogspot.com/
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)