Sült oldalas petrezselymes krumplival és gombával
Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 10 fej csiperkegomba
- 10-15 kicsi burgonya
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- borzs
- petrezselyem
- olívaolaj
Az oldalast megtisztítjuk, tepsibe tesszük, pici vizet öntünk alá és körülbelül egy óra alatt készre sütjük, zsírjára pirítjuk.
A csiperkét is megtisztítjuk, forró olívaolajon pici fehérborssal, fokhagymával, sóval gyorsan megpirítjuk.
A burgonyát meghámozzuk, megfőzzük, nyakonöntjük egy pici zsíradékkal az oldalas alól, és a gombával együtt megszórjuk petrezselyemmel.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: