Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 10 dkg zsír
- 50 dkg túró
- 0,5 dl tej
- 2 dkg élesztő
- 1 tojás
- 1 kávéskanál só
A tejben feloldjuk az élesztőt , és a többi hozzávalóval együtt eldolgozzuk. Fél óra pihenés után két ujjnyi vastagra sodorjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, sütés elött a tetejét 1 db felvert tojással kenjük meg.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)