Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- fél fej káposzta
- fél fej hagyma
- 2 db alma
- 1 db krumpli
- paradicsomlé
Elkészítés:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk, az almát és a krumplit meghámozzuk és felkockázzuk. A hozzávalókat kevés vízben feltesszük főni és egy picit megsózzuk, majd pár perc múlva hozzáadjuk a paradicsomlevet, egy kis nyírfacukrot. Utóbbiból nem kell túl sok, mert az alma már önmagában is ad egy édes alap ízt. Addig főzzük, amíg az összetevők meg nem puhulnak. Végül villával összetörjük, vagy botmixerrel pépesítjük az egészet.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
A cikket lektorálta:
|
Fotó: Max Pixel
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)