Recept típusa: gluténmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 1 db zellergumó
- 1 db burgonya
- 4 dl víz
- 1-2 dl főzőtejszín ízlés szerint
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A zellert és a burgonyát meghámozzuk, felaprítjuk, kb. 4 dl vízben megfőzzük a petrezselyemmel együtt. Ha megpuhultak a zöldségek, botmixerrel összeturmixoljuk az egészet, a lével együtt. Visszatesszük a tűzre, hozzákeverjük a tejszínt, majd 2 percig forraljuk kevergetés mellett.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
Fotó: transcendancing / flickr
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)