Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 25 dkg rebarbara
- 1 db alma
- 10 dkg nyírfacukor
Elkészítés:
A rebarbara külső rétegét lehúzzuk, majd felkockázzuk a növényt és a meghámozott almát is. Kevés vízben feltesszük főni és rögtön hozzá is adjuk a nyírfacukrot. A hozzávalók 5 perc alatt meg is puhulnak, ezután levesszük a tűzről és kihűtjük. Ha a rebarbara erős íze miatt esetleg túl savanyúnak találjuk, hozzákeverünk még egy kis nyírfacukrot.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
A cikket lektorálta:
|
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)