Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 100 g. fehérbab
- 2 g. fokhagyma
- bazsalikom
- 1 kk. növényi olaj
Elkészítés:
A babot előző este hideg vízbe áztatjuk, másnap a fokhagymával és bazsalikommal együtt puhulásig főzzük. Leöntjük a felesleges vizet, majd botmixerrel pépesítjük és hozzákeverjük az olajat.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
A cikket lektorálta:
![]() |
Fotó: cookbookman17 / flickr
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)