SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi megtakarítás - kezdje a megtakarítást az új bankszámlájánál...

Lőrincz István [cikkei] - 2009-11-17
KamatHozó Bankszámla

Lekötés nélkül 7,00%! (Jegybanki alapkamat -0.5% )

Hallott már olyanról, hogy egy bankszámla - kamat a lekötött betétek kamataival versenyezzen?
Családi megtakarítás - kezdje a megtakarítást az új bankszámlájánál...

A KamatHozó bankszámla, amely az ... Bank magánszámla terméke, egyszerre nyújt Önnek szabadságot és befektetési lehetőséget. Mostantól nem kell lekötnie pénzét a magasabb kamat érdekében, így Ön bármikor hozzáférhet megtakarításához. Az egyedülálló KamatHozó magán bankszámla előnyeit és legfontosabb tulajdonságait az alábbiakban gyűjtöttük össze, és a továbbiakban választ talál a legfontosabb kérdésekre is.
 
KamatHozó bankszámla:
 
    *     látra szóló bankszámlakamat
    *     500 000 Ft felett 7,00%, a teljes összegre
    *     500 001 Ft alatt 5,00%
    *     ingyenes számlavezetés
    *     ingyenes átutalások
    *     napi kamatszámítás
    *     havi jóváírás
    *     mindenkori MNB-alapkamat mínusz 0,5%
    *     EBKM: 7,23%
 
 
Ki rendelkezhet KamatHozó bankszámlával?
 
KamatHozó bankszámlát minden 18. életévét betöltött magánszemély nyithat. A KamatHozó bankszámlán elhelyezett pénz minden külön szerződés nélkül, 500 000 Ft-ot meghaladó betét esetén, évi 7,00%-on kamatozik lekötés nélkül.
 
 
Meddig marad 7,00% a kamat?
 
Kamatfeltételünk nem akciós jellegű. A mindenkori MNB alapkamathoz rögzítettük a látra szóló kamatunkat, ezzel garantálva a kimagasló hozamot. A bankszámlán elérhető éves látra szóló kamat az MNB alapkamat fél százalékkal csökkentett értéke. Jelenleg az alapkamat 7,50%, így tudunk 7,00%-os kamatot ajánlani Ügyfeleinknek.
 
 
Mit jelent a mindenkori MNB alapkamat?
 
Az irányadó kamatláb, amellyel a Magyar Nemzeti Bank, rövidítve MNB, az infláció alakulását igyekszik befolyásolni. Szokás jegybanki alapkamatnak, vagy referencia kamatlábnak is nevezni, hiszen a lakossági bankok ehhez a kamathoz igazítják betéti kamataikat.
 
 


Mi a látra szóló kamat előnye?
 
Látra szóló kamatozás esetén Önnek nem kell hosszabb időre lekötnie pénzét, így azt bármikor kamatveszteség nélkül felveheti.
 
 
Mikor írják jóvá a kamatokat?
 
A kamatszámítás és jóváírás módja nem változott: a kamatot naponta számítjuk és havonta, az adott hónap utolsó napján írjuk jóvá.
 
 
Hogyan helyezhetek el pénzt a KamatHozó bankszámlán?
 
A KamatHozó bankszámlára banki átutalással vagy postai készpénzátutalási megbízással (sárga csekk) helyezhet el pénzt. Az ... Bank fióktelepe
elektronikus banki szolgáltató, így készpénzzel nem dolgozik. Az ... Ügyfélcentrumokban és értékesítési pontokban készpénzbefizetésre nincs
lehetőség.
 
 
További KEDVEZMÉNYEK.....
 
Amennyiben igényt tart egy ilyen egyedülálló KamatHozó magán bankszámlára forduljon hozzám bizalommal. A számlanyitás költsége 2009 év végéig csak - 3900 HUF - , ami már tartalmazza a szükséges ibank szolgáltatást, bankkártyát és a hozzá tartozó BalesetBiztosítást is.
(A bankszámlával havonta számítások szerint, használattól függően 2000 - 4000 HUF-ot lehet megtakarítani.) A BalesetBiztosítási szerződés hatálya az EGÉSZ VILÁGRA, KORLÁTOZÁS NÉLKÜL KITERJED!!!
( Baleseti rokkantság, csonttörés, halál, műtéti térítés, kórházi napi térítés, stb... )
A bankszámla hasonlóan kedvező feltételekkel cégek számára is igényelhető.
 
 
 
További információk és kedvezmények:
Lőrincz István
mobil: +36 30 2694950  
 
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. "plusz méretes", azaz "test pozitív" divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.
8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

A baleset során hatan könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű kislány, a XVII. kerületből tűnt el. A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kislány tartózkodási helyéről, az jelentkezzen.
A szerkesztő ajánlja