SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi megtakarítás - kezdje megtakarítását gázkazánja és autója fogyasztásánál

Lőrincz István [cikkei] - 2009-11-24
Üzemanyag, gáz megtakarítás - Fizikai porlasztás rásegítő készülékek gázkazánokhoz és autókhoz.
Családi megtakarítás - kezdje megtakarítását gázkazánja és autója fogyasztásánál

Miről is van szó?
 
Gázkazánokban, autókban szénhidrogének elégetésével nyerünk energiát. Az elégetett üzemanyagból képződő energia 15 - 33 %-át tudjuk mozgási-energiává alakítani. A fő gátló tényező a nagyon rövid égési idő a hasznos hengertérben. Az üzemanyagban lévő alkotó elemekből többségében csak a gyorségésű hidrogén hasznosul. A szén jelentős része a katalizátorban fejezi be az égést.
 
 
Az ötlet lényege:
 
A speciális mágnes technológia segítségével, tökéletesebbé tesszük a porlasztást. A jobb porlasztás eredménye: hevesebb, gyorsabb égés. A hasznos hengertérben ugyanabból a mennyiségű szénhidrogénből a tökéletesebb égésből több energiát nyerhetünk ki. Ugyanazt a mennyiségű energiát kevesebb szénhidrogén elégetésével kapjuk meg. A készülék nem csak az autóknál, hanem a lakásokban használt GÁZKAZÁNOKNÁL és -VÍZMELEGÍTŐKNÉL is eredményesen működik!
 
 
Ebből következik, hogy:
 
    * Csökkenthetjük a káros anyag kibocsájtást
    * szénhidrogént / üzemanyagot /takaríthatunk meg
    * teljesítmény növelést hozhatunk létre
 
Azok a berendezéseink, amivel a szénhidrogéneket elégetjük (kazánok, vízmelegítők, belsőégésű motorok stb.) sok elégetlen vagy tökéletlenül
elégett szénhidrogént bocsátanak környezetünkbe.
 
Ezek környezetünkre egyre nagyobb hatással vannak, sajnos negatív hatással. A technológia alkalmazásával radikálisan csökkenthető a környezetbe jutó elégetlen vagy tökéletlenül elégett szénhidrogén (50-70%-kal).
 
Üzemanyagot, gázt takaríthatunk meg!
 
A változást füstgázelemző berendezésekkel mérhetővé lehet tenni.
 
ELŐNYÖK
 
    * Minden üzemanyag típuson működik
    * Növekszik a teljesítmény
    * Növekszik a nyomaték
    * Növekszik a motor élettartam
    * Csökken a füstölés káros emisszió kibocsátás
    * Minden motorba utólag megbontás nélkül beépíthető
    * Nem sérti a motor garanciáját
    * Nem igényel karbantartást
 
Felhasználói szempontok
 
    * Gyors megtérülés
    * alacsony invesztíciós költség
    * Jelentős teljesítmény növekedés
    * Motor élettartam növekedés
    * A technológia további járművekbe való átszerelhetősége
    * Környezetvédelem
    * Egyediség
 
 
Elméleti ismeretek, mágnesezés hatása folyadékokra:


 
Tudományos alapok:
 
A speciális mágneses térnek a szénhidrogénekre gyakorolt hatása már Kálmán Tódor munkásságának köszönhetően régóta ismert. Tudjuk, hogy azokra az anyagokra, amiben szén található, van hatása a mágneses térnek (Gondoljunk a tiszta vasra, a mágneses tér nem hoz létre észlelhető változást, viszont ha szén kerül a vasba a mágnes azonnal reakcióba lép). Míg azokban a vasféleségekben, amelyekben szén található a mágnes magához vonzza a vasat.
Így könnyebb elképzelni, hogy a szénhidrogén molekuláiban található szénre is hatással van a mágneses kezelés. Mivel a gázokban a molekulák egymáshoz kötöttsége lazább, mint a folyadékokban vagy a szilárd halmazállapotban, ezért könnyen elképzelhető, hogy a speciális mágneses kezelés legnagyobb eredményei a GÁZ területén mutatkoznak.
 
 
Néhány gondolat a megértéshez:
 
Ha kellő erősségű és sűrűségű homogén mágneses mezőn keresztül vezetjük pl.: az üzemanyagot, a sűrű erővonalak a szén molekuláiban az indukció hatására plusz töltést gerjeszt. Mindenki számára ismert az indukció mágneses térben. A plusz töltődés a porlasztás pillanatában távolabbra taszítja a porladó részecskéket. /Fizikai porladás előállítása/
A folyékony halmazállapotú szénhidrogének esetében az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag molekulák kohéziós tapadását, csökkenti a
viszkozitást és így, a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, így több oxigén érintkezik az üzemanyag szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés.
 
Ennek eredménye az, hogy javul az égés minősége, és adott idő alatt több energiát tudunk felszabadítani a szénhidrogénből.
 
 
Az elterjedés útjában álló tényezők:
 
Miért kellett ennyit várni erre a felfedezésre?
Érzékeljük, hogy a tudomány nap mint nap fejlődik. Már régóta foglalkoztatta a kutatókat ez az elképzelés. Munkájuk eredményéhez hiányoztak a szupererős és különleges koncentrált terű mágnesek. Hiú elképzelés azt hinni, hogy a szénhidrogén kezelésének fizikai folyamatát átlagos mágnesekkel létre lehet hozni!!!
Nem minden mágneses készülék képes a gázkazánokon és autókon eredményt létrehozni!!!
 
A szénhidrogén molekulák közötti összetartó fizikai erő adott. Ahhoz, hogy a folyamat létrejöhessen, nekünk nagyon sűrű és nagyon erős mágneseket kell alkalmaznunk.
 
(A speciális mágnes technológia segítségével havonta számítások szerint, használattól függően 2000 - 4000 HUF-ot esetleg többet is lehet megtakarítani.)
 
 
 
A SPECIÁLIS MÁGNESES TECHNOLÓGIA másik fontos felhasználási területe:
 
 
A speciális mágneses vízkezelő megakadályozza a vízkő kalcit formájában történő kiválását és lerakódását a különböző vízfelhasználó rendszerekben!
 
A készülék polarizálja és ionizálja a vízmolekulákat és az oldott ásványi anyagokat, megkönnyítve ezzel az ásványi sók hasznosulását az élő szervezetben.
 
A nagy energiájú, mágneses, vízkőlerakódást gátló berendezés környezetkímélő módon, külső energiaforrás és vegyi kezelés nélkül szünteti meg a keményvíz okozta problémákat. A rendszer nem vonja ki a vízből a természetes ásványi anyagokat, de radikálisan lecsökkenti a keményvíz okozta lerakódásokat és a rozsdásodást. Egyaránt alkalmazhatók a lakásokban, a családi házakban, konyhákban, kórházakban, a szállodákban, valamint az ipari létesítményekben, a növények öntözésénél és a haszonállatok tartásánál. A zárt keringető rendszerekben (távfűtés, hűtőrend-szerek) is jelentősen csökkenti a keletkező lerakódásokat.
 
A készülék gátolja az újabb és újabb kalcitlerakódások kialakulását. Külsőleg a vízcsapokon, zuhanyrózsán és más háztartási készülékeken kevesebb és könnyebben eltávolítható lerakódás jelentkezik. A vízmelegítő berendezések (kávéfőző, mosógép, bojler, mosogatógép stb.) élettartama is növelhető, mivel a fűtőszálak megtisztulnak, a teljesítményük nő, s ez által az ENERGIAFOGYASZTÁSUK is csökkenthető. Mindezeken túl a felhasznált mosószer, tisztítószer, regeneráló só mennyiségével is észrevehetően takarékoskodni lehet.
 
A tapasztalatok szerint az érzékeny bőrű embereknél a fürdés után jelentkező bőrpír és az allergiás tünetek is csökkennek, sőt sok esetben meg is szűnnek.
 
 
További információk és megrendelés:
Lőrincz István
mobil: +36 30 2694950 

 
 
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. "plusz méretes", azaz "test pozitív" divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.
8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

A baleset során hatan könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű kislány, a XVII. kerületből tűnt el. A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kislány tartózkodási helyéről, az jelentkezzen.
A szerkesztő ajánlja