A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Még jó, hogy nem eszek sertés húst. De igen, én is egyetértek vele, hogy már minden rákkeltő, és már lassan semmit se kéne ennünk, a nap energiájával kéne táplálkoznunk, de abból is csak korán reggel és késő délután, mert az UV sugárzás...
Nagy humbuk ez az egész. Hivatalosan pl magyarországon évtizedek óta nincs sertéspestis, de kérdezz csak meg néhány nagyobb gazdát, vagy állatorvost a dél-alföldön. Minden évben előfordul. Azt meg már rég nem hiszem el, amikor valamire azt mondják, hogy rákkeltő. Ezek a gyagya rákok már lassan mindenre felébrednek.
Igen, feltéve, ha tényleg nem az okozta... Azért csak találtak ezekben mindben valami emberekre veszélyes anyagot, mert akkor egyáltalán, hogy jött volna szóba? Mért nem mondjuk az izlandi zöld teára fogták!? Én ezért mondom, hogy már mindenre ráírhatnak akár mit, aztán jól elhisszük, és tele van méreganyaggal...
Igen, ez a legszebb a történetben. De ezt már megcsinálták a magyar libával, sertéssel, a brit marhával és sorolhatnánk hosszan, hogy fertőzésveszélyre hivatkozva hány ország hány termelőjét tették már csődbe.
Vicus, igazad vagyon! : )))
Ahh... ez a spanyolországi ubi is úgy volt, hogy bio. Hát, már állítólag nem ez okozta a járványt, de azért felkértek mindenkit no.-ba, hogy ne fogyasszanak ubit, salit, paradicsomot nyersen! (Mondjuk, főve, sütve nem hiszem, hogy túl finom! ) Szóval, mindenki azt mond, amit akar! A spanyolok azért perlik no-got, mert rengeteg pénztől estek el.
A lényeg, azt etetnek meg velünk, amit akarnak.
Én futólag nézem meg, hogy magyar e, mert ha az van ráírva akkor biztos? áh dehogy. Volt már itt Paprika, meg melanin botrány, és mennyiről nem tudunk...