Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!

nyílt - 26 tag

Üzenőfal

Csak a közösség tagjai írhatnak az üzenőfalra!

Üzenetek (1452 db)


Signetta    07. 22. 12:57

Totya, kitaláltam a gondolatodat! :D Nem is enném meg a lekvárt míg körforgózok a fazék és az üveg között! :D
Vicus, csak voltam ellátva! : ) Azért a lekvár felett ott kell állni, meg kavargatni...stb. Na, ez olyan, mint nálad a zöldség, gyümölcs, hogy inkább megveszed a boltba! : ))

totya69    07. 22. 08:43

Miért-miért? Mert mire a fazékhoz meg az üveghez érne megenné, Ő ilyen ;) :D

vicusmamesz    07. 21. 16:57

Signetta drága, mi a fenéért nem csinálsz magadnak? Nem nagy ördöngösség, barackkal meg el vagy látva, ha jól tudom.

totya69    07. 21. 15:16

Fel se ajánlottam még neked te Beste! :D
Milyen lekvár a Signetta? Mi a neve, címe rokonai?

Signetta    07. 21. 13:18

Vicus, benevezek a lekvárodra! :D Szegény nagyikám mióta nincs én se ettem jó baracklekvárt. :( Bár, egyfajtát szoktam venni, az nem olyan förmedvény! : )
Totya, a Te ubid nem kell... :D

totya69    07. 21. 08:56

Ne ábrándítsatok má ki, az a narancssárga ragacs az nem lekvár? ;) Én csak a bótit ismerem :D

vicusmamesz    07. 20. 16:00

Muszáj totya, muszáj... :D Lekvárnak hát! Amit a boltokban kapni lehet baracklekvár néven az ehetetlen, köze nincs a gyümölcshöz, csak valami ragacsos narancssárga izé.

totya69    07. 20. 08:50

Lányok, uborka ügyben nagggyon otthon vagytok! :D Most van az uborkaszezon? ;)

Signetta    07. 20. 08:15

Már ennek se tudsz örülni, hogy van sok barackod? :D Lekvárnak főzöd be?

Hát... én savanyú uborkában mostanság mindig csak a puhát fogom ki, és a márkásból is...

vicusmamesz    07. 19. 10:26

Ó, aztán van az a fajta uborka is, ami meg már túl kemény. Jót valóban nehéz kifogni, azt hiszem idén inkább csinálok saját hordós savanyút. Végül több szomszéd ment, tetejét meghagytam másnak. Így is lett majd 15 kiló barackom. Azóta állandóan befőzök.