A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
A paradicsompürén van a hangsúly! Finomat kell venni és inkább elkészíteni sztem, mi így szoktuk. Az előre gyártott nem olyan jó! De ez az én véleményem!
Én is próbálkoztam néhány pizzakrémmel, de messze a sűrített paradicsom + oregánó kombináció a legjobb! A tésztára egyszerűen rákenem a sűrített paradicsomot (persze nem ujjnyi vastagon, csak úgy módjával, hogy ne tocsogjon), meghintem oregánóval, aztán jöhet a feltét és a sajt. Nekünk ez vált be.
Totya, akkor nem is mentél locsolni?
Azért már jobban vagy, ez jó hír.
Akkor megmaradsz! Nekem nincs tartósítószer íze. : )) Sőt, én vettem anno üveges pizzakrémet is, na, az borzasztó volt... :/ Az egész pizzát kidobtam mindenestül, mert mellék íze volt. Egyébként a tubusosban is több fajta, féle, ízű van. : )))
Sziasztok!
Ki, hogy van így ünnepek után? : ) Kinél, mi volt a menü? : )
Ma tartom a gyümölcsnapom, tegnap még dőzsöltem a kalácsot sonkával, főtt tojással és tormával. : ) De finom volt. : )) Már most tudom, holnap is ezt eszem.
Totya DE, beengedne! Igaz Vicus?
Jaszandra, én ezt a tubusos pizzakrémet szoktam használni. Te melyiket szoktad?
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó pizzaszósz receptet?
Olyanra gondolok, ami hasonlít a "bolti"-ra, nem ilyen házi katyvaszokra, mert abból már elegem van
Köszi.
Vicus, ennyi sütit megsütni Nálatok mikor "szokásos"? Mondom én, hogy ott kéne laknom a közeledben, biztos, átmennék locsolkodni még én is.
A szomszéd barátnőm sütött pudlingos maffint. Nem ám a oetker-est, hanem saját gyártásút. : ) Nagyon finom volt, főleg a pudlingos résznél. Én még mindig nem sütöttem meg. : )