Hozzávalók:
2 csirkemell
2 alma
2 evőkanál olaj
2 evőkanál konyak
1 teáskanál cukor
2 dl tejszín
1 evőkanál mustár
só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemellet és az almát megtisztítom, a csirkemellet csíkokra, az almát vékony gerezdekre vágom. A húst wokban, vagy egy nagy serpenyőben, kevés olajon megpirítom. A vajat az olajhoz adom, és az almagerezdeket aranybarnára sütöm a cukorral együtt. Leöntöm a tejszínnel, a mustárral, a rummal, majd beleforgatom a megpirított csirkemell csíkokat. Felforralom, fűszerezem, és néhány percig főzöm. Burgonyakrokettel tálalom.
Jóétvágyat!
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva: