Hozzávalók:
2 db burgonya,
1 gerezd fokhagyma,
1 db karalábé,
1 db fehérrépa,
1 db sárgarépa,
1 kisebb hagyma,
2 db húsleveskocka,
1 csokor petrezselyemzöld,
1 evőkanál étkezési keményítő,
1 kávéskanál pirospaprika.
Elkészítése:
Minden hozzávalót almareszelőn lereszelünk, majd a leveskockákkal feltesszük főni 1-1,5 liter vízbe.
Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a kevés vízben elkevert keményítőt a pirospaprikával, összeforraljuk és már kész is.
Tálaláskor megszórjuk a zöldségzölddel.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)