Recept típusa: gluténmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 1 db cékla
- 2 db alma
- 300 g tejföl
- 1 tk. mustár
- fél citrom leve
- egy csipet fokhagymapor
- pici só
- 1 tk. nyírfacukor
Elkészítés:
A szósz hozzávalóit összekeverjük, az almát és a céklát meghámozzuk és lereszeljük, majd a mártáshoz adjuk. Fogyasztás előtt hűtőben pihentetjük egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)