Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 450 g mirelit sóska
- 2 szem burgonya
- anyatej vagy tápszer
Elkészítés:
A sóskát kiolvasztjuk, majd kevés főzővízzel, fedő alatt, kis lángon megpároljuk. A felkockázott burgonyát puhára főzzük, majd összekeverjük a kész sóskával, végül az egészet pépesítjük, anyatejjel/tápszerrel hígítjuk.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
A cikket lektorálta:
|
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)