Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 50 dkg csíkozott bacon
- só
- bors
- ízlés szerinti fűszerek
- erős, magos mustár
- 1 dl olivaolaj
A csirkemellet felcsíkozzuk. Az olajból, a fűszerekből és a mustárból szószt készítünk, ebben 2-3 óráig pihenni hagyjuk a csirkecsíkokat.
Ezután betekerjük a csíkozott baconbe, tepsibe tesszük és 20-25 perc alatt, előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)