Töltött tojás
Elkészítés:
6 db tojást keményre főzünk, héjától megtisztítjuk, kettévágjuk, a sárgáját kikaparjuk .
A sárgájához 1 kis doboz májkrémet keverünk, kevés mustárt teszünk hozzá, sózzuk borsozzuk, és annyi tejfölt keverünk hozzá, hogy krémes állagú legyen.
Ezt a krémet csillagcsöves nyomózsákba tesszük és visszatöltjük a tojásokba a tetejét aprított snidlinggel vagy petrezselyemmel díszítjük.
Pirított kenyérrel télaljuk.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: