Diós almasaláta
Hozzávalók:
3 szem alma
6 dkg darált dió
1 ek citromlé
2 ek porcukor
Az almát kockákra vágjuk, majd meglocsoljuk a citromlével, mely savanykás ízt ad, és nem barnul be az alma. Meghintjük a porcukorral és a sarált dióval, majd hűtőben állni hagyjuk.
Mexikói saláta
Hozzávalók:
1 üveg feketebabkonzerv
1 fej hagyma
1 üveg morzsolt konzerv kukorica
1 ek Erős Pista
2 dl ketchup
késhegynyi őrölt feketebors, só
1 ek petrezselyemzöld
A hagymát és a petrezselymet apró darabokra szeleteljük, majd megsózzuk. A kukoricát, babot hozzákeverjük és hozzáadjuk az erős pistát, illetve a ketchupot és a borsot. Összekeverjük és állni hagyjuk.
Zöldségsaláta
Hozzávalók:
2 padlizsán
1-1 piros és zöld színű paprika
2 kis cukkini
2-2 evőkanál liszt és tengeri só
2,5 dl olaj, a sütéshez
A padlizsánt karikákra vágjuk, lesózzuk és állni hagyjuk. A cukkinit karikákra vágjuk és lisztbe panírozva kisütjük. A padlizsánról leitatjuk a levet, a paprikákat pedig sütőben megfonnyasztjuk. Az egészet tálra tesszük, melegen és hidegen is fogyaszthatjuk. Készíthetünk hozzá jughurtból öntetet.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva: