Hozzávalók:
- 400 g fetasajt
- 2-3 dl olívaolaj
- bazsalikom
- színesbors
- 10-12 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint chilipaprika
A fetasajtot kockákra vágjuk. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk. Tiszta befőttesüvebe teszünk egy réteg fetasajtot, néhány fokhagymagerezdet helyezünk rá, majd megszórjuk színesborssal,bazsalikommal ízesítjük . Újabb réteg fetát helyezünk rá és a rétegezést az előbbiek szerint folytatjuk addig, amíg megtelik az üveg. Ezután felöntjük olívaolajjal. Ízlés szerint chilit is rakhatunk a pácba. Legalább egy napig a hűtőben érleljük és ezután fogyaszthatjuk.
2011 áprilisi pályázatra beküldött recept
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)