Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 2 db cékla
- 1 db burgonya
- 1 db alma
Elkészítés:
A céklát meghámozzuk, felaprítjuk, és bő vízben feltesszük főni. A burgonyát szintén meghámozzuk és felkockázzuk, de külön vízben főzzük meg. Amikor minden megpuhult, leöntjük a főzővizet és összekeverjük a kettőt, majd hozzáadjuk a meghámozott, nagy lyukú reszelőn lereszelt almát is és az egészet botmixerrel pépesítjük.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
A cikket lektorálta:
|
Fotó: Jeremy Keith/flickr
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)