SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ez okozta a Ferihegyen elhunyt kislány halálát

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-06-13
Kényszerleszállást hajtott végre a pilóta, mégsem sikerült megmenteni a 11 éves grúz kislány életét. A beszállásnál még minden rendben volt vele.
Ez okozta a Ferihegyen elhunyt kislány halálát

Már a gépen elkezdték újraéleszteni

A beszállásnál még minden rendben volt a 11 éves grúz kislánnyal, aki egyébként születése óta beteg és mozgásképtelen. Amikor azonban felszállt a gép, oxigénhiányos állapotba került és az eszméletét is elvesztette. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a család New York-i otthonukba tartott, Isztambul érintésével. 

Már a repülőgépen megkezdték a kislány újraélesztését egy orvos segítségével, aki a fedélzeten tartózkodott. Budapesten kényszerleszállást hajtott végre a pilóta, ahol a Szent Márton rohamkocsi személyzete folytatta az akkor már 40 perce tartó újraélesztést, de a kislány életét már nem tudták megmenteni.
 


 

A Híradónak nyilatkozott egy pilóta, aki elmondta, hogy ilyen esetben a légiutaskísérők érdeklődnek, hogy van-e a gépen orvos, a kapitány pedig dönthet az út megszakításáról. 

"A lehető legközelebbi nemzetközi repülőtéren, lehetőleg egy főváros repülőterén, ahol feltételezhető, hogy van egy nagy kórház közel a reptérhez, megpróbálja letenni a gépet. És természetesen ilyenkor előre jelzi a földi kiszolgálóknak, hogy készüljenek elő, mert vészhelyzet van" - mondta Pető György pilóta az RTL Híradónak. 

Mélyen együttérzünk a családdal és őszinte részvétünket fejezzük ki elvesztett kislányuk miatt!

Indexkép: PublicDomainPictures képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. "plusz méretes", azaz "test pozitív" divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.
8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

A baleset során hatan könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű kislány, a XVII. kerületből tűnt el. A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kislány tartózkodási helyéről, az jelentkezzen.
A szerkesztő ajánlja