Sóderparti - nem lehet abbahagyni csirke
Ha a kérdésre, hogy mit főzzek vasárnap, férjem a rántott hús helyett, egy másik receptet választ - ez a legkomolyabb bók, amit egy csirke csak kaphat!
Persze, nem történik meg olyan gyakran, hogy ilyen egyszerűen megúszom a hétvégi ebédet!
De mégis csak, ez már valami: finom és különleges étel, gyorsan.
"Nem lehet abbahagyni csirke"
1. 5-6 db csirkecombot, besózva jénaiba teszem
2. egy pritaminpaprika + 6 e.k. olaj + só + 2 doboz tejföl = összeturmixolom
3. 2-3 gerezd foghagymát belereszelek ( sajtreszelőn) a páclébe
4. ráöntöm a húsra a páclét, és 1- 1,5 órát sütöm
Nekem kesernyés lett a mártás, ha a foghagymát is turmixoltam a pácléhez, ezért inkább utána reszelem hozzá.
Rizzsel, salátával - abbahagyhatatlan!
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: