Töltött camembert
Hozzávalók:
1 kerek camembert
6 dkg puha vaj
1 mokkáskanál őrölt pirospaprika
fél mokkáskanál frissen őrölt bors
1 mokkáskanál őrölt kömény
1 kis fej salotta hagyma
1 kávéskanál mustár
só
2 evőkanál (búza)sör
Elkészítés:
A sajt belsejét kávéskanállal úgy vájom ki, hogy a a héj sértetlen maradjon. Egy tálban a sajt "belét" kikeverem a puha vajjal és az összes többi hozzávalóval. Ha elkészült, visszatöltöm a héjba, kicsit lehűtöm (ne legyen azért nagyon hideg, mert a vajnak csak kicsit kell visszadermednie), majd barna kenyérrel, paradicsommal, hagymával tálalom.
A soron következő vendégség alkalmával úgy fogom tálalni előételként, hogy a sajt héját nagyon óvatosan úgy vágom le, hogy sértetlen maradjon, majd tortaszerűen megtöltöm a krémmel, kicsit kifagyasztom és dobókockányi falatokra vágom.
Forrás: http://fakanal.freeblog.hu
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: