Hozzávalók:
1 kerek camembert
6 dkg puha vaj
1 mokkáskanál őrölt pirospaprika
fél mokkáskanál frissen őrölt bors
1 mokkáskanál őrölt kömény
1 kis fej salotta hagyma
1 kávéskanál mustár
só
2 evőkanál (búza)sör
Elkészítés:
A sajt belsejét kávéskanállal úgy vájom ki, hogy a a héj sértetlen maradjon. Egy tálban a sajt "belét" kikeverem a puha vajjal és az összes többi hozzávalóval. Ha elkészült, visszatöltöm a héjba, kicsit lehűtöm (ne legyen azért nagyon hideg, mert a vajnak csak kicsit kell visszadermednie), majd barna kenyérrel, paradicsommal, hagymával tálalom.
A soron következő vendégség alkalmával úgy fogom tálalni előételként, hogy a sajt héját nagyon óvatosan úgy vágom le, hogy sértetlen maradjon, majd tortaszerűen megtöltöm a krémmel, kicsit kifagyasztom és dobókockányi falatokra vágom.
Forrás: http://fakanal.freeblog.hu
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)