Hozzávalók:
- 30 dkg brokkoli
- 2 csirkeleveskocka
- 1 evőkanál margarin
- 1 evőkanál liszt
- 1 tojássárgája
- 1 dl tejszín
- 5 dkg reszelt sajt
- levesgyöngy
Elkészítése:
A megtisztított brokkoliszárakat és rózsákat daraboljuk és enyhén sós vízben a leveskockával megfőzzük. A margarinból, lisztből világos rántást készítünk, és a brokkoli főzőlevével felengedjük, még egyszer felforraljuk, majd leturmixoljuk.
A tejszínt simára keverjük a tojássárgájával és lassan a leveshez keverjük felmelegítjük, de nem forraljuk, tálaláskor a sajttal megszórjuk és levesgyönggyel díszítjük.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)