Hozzávalók:
- 50 dkg kelbimbó, sós , köményes vízben puhára párolva
- 50 dkg főtt burgonya
- 3 tojás
- 1 evőkanál liszt
- 2 dl tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
- só
- Tetejére: Vajban pirított zsemlemorzsa
Elkészítés:
A burgonyát szeleteljük, vajazott tűzálló tálra tesszük, rárakjuk a kelbimbót. 3 tojás sárgáját a liszttel, tejföllel, reszelt sajttal, sóval elkeverjük, hozzáadjuk a tojások felvert habját és a kelbimbóra simítjuk.
Megszórjuk a pirított zsemlemorzsával és forró sütőben sütjük. Kínálhatunk hozzá sonkaszeletet vagy pirított virslit.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)