SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Makra Ildikó Judit


Makra Ildikó Judit
Írásjavító grafo-pedagógus

Rajzelemzés és íráselemzés

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/529-89-12 (18 h.-tól - 21 h.-ig)
E-mail: grafobazis@gmail.com
Honlap: http://www.grafomotoros.hu
             http://www.iraszavar.hu

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Hogyan tovább az okj-s iskola után?

Kedves Ildikó! Már korábban irtam Önnek a lányommal kapcsolatban csak akkor 2010 et irtunk. Javasolta,hogy később is küldjek el egy kézzel irott szöveget mert már19 éves lett. Nagyon nagy gondban vagyok mert nem tudom,hogy az okj-s iskola után hogyan tovább és ami a legrosszabb ,hogy a lányom sem tudja. Ehez kérem Ildikó az Ön segítségét. Sajnos a magatartása nem igen változott időnként agressziv és nagyon csunyán beszél velem.Köszönettel.
Kedves Anyuka!
Köszönöm bizalmát és megkeresését. Lányának nagyon fontos a család és a külvilág együtt. Nagy szüksége van az emberek közelségére, hiszen csak köztük tudja megmutatni miben jó, mi az ami az erőssége. Szívesen irányít, elég okos, ismereteit jól alkalmazza. Szüksége van a keretekre, a szabályokra, melyeket képes betartani. Lányuk rendkívül impulzív. Míg a külvilágban jól uralkodik önmagán, a feszültsége közben nő, így otthon vezeti le, azon aki legközelebb van hozzá. Ilyenkor valóban nincs tekintettel másokra. Előrelátó, elég gyorsan reagál és változatosan azonos helyzetekre is, türelmetlen, célratörő. Fontos hogy középpontban legyen, hogy érezze fontos. Hangulata ingadozó, önmagát még mindig keresi, ezért is nem tudja még merre tovább. Sok érzelem van benne, csak egyenetlenül vezeti le. Érdemes továbbiakban is sportolni vagy bármilyen mozgást végezni amit szeret, akár a természetben kirándulni is. Jelenleg több feladatot is elbírna. Javaslom, próbáljon meg értékesítéssel foglalkozni, hiszen a pénz és a vezetés, a másoknak "megmondani, megmutatni mit kell tenni" együttműködés elég erős tulajdonságai. Próbálja ki üzletkötőként magát. Akár MLM rendszerben, akár biztosítással, tanácsadóként.
Lassan felnőtté válva, önálló élete, keresete lévén majdan társkapcsolatba kerülve, talán könnyebben tudnak majd szót érteni otthon is.
Sok sikert, erőt és kitartást kívánok szeretettel.

Makra Ildikó Judit
2018-03-18 23:55:04
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja