Stahl Judit készételei meghódították a közönséget
Singola Edit [cikkei] - 2009-01-27
Stahl Juditról évek óta köztudott, hogy imád főzni, és szakácskönyveivel számos háziasszony életét megkönnyítette. Fél éve azonban nem csak az otthoni főzéshez ad praktikus tanácsokat, hanem készételeit is bárki könnyen elérheti.
Judit rengeteg munkát fektetett abba, hogy a saját menüjét kidolgozza, ám mostanra bebizonyosodott: megérte a fáradozást. A Gastroyal-Stahl menü ugyanis hatalmas sikernek örvend.
Stahl Judit és a Gastroyal 2008 elején kezdte kidolgozni a közös menüsort, és fél év kemény munka után, a nyár közepén debütáltak a készételek. Judit és az ebéd házhozszállító cég erős hittel, és nagy izgalommal vágott a közös munkába.
„A visszajelzések egyértelműek: aki megkóstolta, elégedett és nagyon szereti a Stahl-Gastroyal készételeket. Szerencsére minden étel elég népszerű, csak az ismerősi körből hallok néha egy-egy konkrét kedvencről. A fogorvosom asszisztensei például mindig rendelnek a füstölt sajtos-chilis burgonyapürével körített mogyorókrémes csirkéből, ha szerepel az aktuális étlapon. A következő feladatunk az lesz, hogy elérjünk egy újabb kört: azokat, akik nem is gondolják, vagy nem hiszik, hogy "dobozból" is lehet finomat, elsőrangú minőséget enni. Szeretnénk bennük tudatosítani, hogy ezek az ételek válogatott, igényes alapanyagokból készülnek, gyakorlatilag kézműves módon, és semmiféle mesterséges adalékanyagot, hozzáadott tartósító- vagy színező szert nem tartalmaznak” – mondja Stahl Judit.
Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy Judit rendszeresen variálja, újítja a rendelhető ételek körét. Nem csupán azért, hogy ne unják meg a vásárlók, de azért is, hogy követni tudják a szezonális termékeket. Emiatt az utóbbi időkben Juditnak megkétszereződtek a feladatai, hiszen egyfelől a téli menüsor kialakításán, másrészt pedig könyvsorozatának új részein dolgozott.
„A tavaly elkezdet Gyors-sorozat három új kötete jelent meg a napokban. Muffinok, házias ízek, és húsételek szerepelnek benne. Mind egyszerűen, 30-40 perc alatt elkészíthető, ízes fogás. Néhány recept, illetve étek épp a Gastroyal étlapján debütált belőlük, vagyis korábban lehetett enni őket, mint a receptet olvasni” – újságolja Stahl Judit.
Stahl Judit és a Gastroyal 2008 elején kezdte kidolgozni a közös menüsort, és fél év kemény munka után, a nyár közepén debütáltak a készételek. Judit és az ebéd házhozszállító cég erős hittel, és nagy izgalommal vágott a közös munkába.
„A visszajelzések egyértelműek: aki megkóstolta, elégedett és nagyon szereti a Stahl-Gastroyal készételeket. Szerencsére minden étel elég népszerű, csak az ismerősi körből hallok néha egy-egy konkrét kedvencről. A fogorvosom asszisztensei például mindig rendelnek a füstölt sajtos-chilis burgonyapürével körített mogyorókrémes csirkéből, ha szerepel az aktuális étlapon. A következő feladatunk az lesz, hogy elérjünk egy újabb kört: azokat, akik nem is gondolják, vagy nem hiszik, hogy "dobozból" is lehet finomat, elsőrangú minőséget enni. Szeretnénk bennük tudatosítani, hogy ezek az ételek válogatott, igényes alapanyagokból készülnek, gyakorlatilag kézműves módon, és semmiféle mesterséges adalékanyagot, hozzáadott tartósító- vagy színező szert nem tartalmaznak” – mondja Stahl Judit.
Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy Judit rendszeresen variálja, újítja a rendelhető ételek körét. Nem csupán azért, hogy ne unják meg a vásárlók, de azért is, hogy követni tudják a szezonális termékeket. Emiatt az utóbbi időkben Juditnak megkétszereződtek a feladatai, hiszen egyfelől a téli menüsor kialakításán, másrészt pedig könyvsorozatának új részein dolgozott.
„A tavaly elkezdet Gyors-sorozat három új kötete jelent meg a napokban. Muffinok, házias ízek, és húsételek szerepelnek benne. Mind egyszerűen, 30-40 perc alatt elkészíthető, ízes fogás. Néhány recept, illetve étek épp a Gastroyal étlapján debütált belőlük, vagyis korábban lehetett enni őket, mint a receptet olvasni” – újságolja Stahl Judit.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Családinet hozzászólások:
Következő hír
Farsang gyerekekkel
LEGOLVASOTTABB
Életét vesztette Sallai Nóra ötéves kisfia az autóbaleset következtében
Szeptember 27-én történt a súlyos karambol, melyben Sallai Nóra színésznő és kisfia életveszélyes sérüléseket szenvedett - azóta kórházban ápolták őket. A szörnyű baleset mára azonban felfoghatatlan tragédiává változott.
Október 2024-ben is a látás hónapja
A látás hónapját minden évben megrendezik világszerte, így Magyarországon is. A látás hónapjának kezdetben elsősorban az optikai látásjavítás (szemüveg- és kontaktlencse-viselés) volt a fő témája. Az évek során azonban a látás, elsősorban a látásélesség megőrzésének és javításának figyelemfelhívó hónapja lett. Professzor Dr. Holló Gáborral, a Szemészeti Központ vezetőjével, glaukóma specialistájával a mai alkalommal a 2024. évben is aktuális látásmegőrzéséről és az éleslátást leginkább veszélyeztető betegségekről, valamint ezek korai felismeréséről beszélgettünk.
Minden ultrafeldolgozott élelmiszer káros? A dietetikus válaszol
Egyre többet hallani az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeiről, a tájékozottabbak egyenesen a szív-érrendszer legnagyobb ellenségeinek tekintik azokat. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy ezek az élelmiszerek nem mind ugyanolyan feldolgozással készülnek, és bizonyos típusaik akár még csökkenthetik is a kardiológiai kockázatokat. Czakó Bettina, a Kardioközpont dietetikusa, okleveles táplálkozástudományi szakember MSc egy új elemzés kapcsán beszélt a témáról.
Csúnyán köhög a gyermek: mi a teendő?
"Csúnyán köhög" - panaszolják aggódva a szülők, amikor náthás és napok óta köhögő gyermekeikkel felkeresik az orvost. Dr. Mezei Györgyi, a Tüdőközpont gyermektüdőgyógyász, allergológus és klinikai immunológus szakorvosa arra hívja fel a figyelmet, hogy a vírusfertőzésekkel együtt járó köhögés 3-4 hétig is fennállhat.
Mennyit tudunk a szem egészségéről?
Legtöbben jobban félünk a látásvesztéstől, mint a rák, a stroke, a szívbetegség és más súlyos betegségek kialakulásától, legalábbis erre mutatnak rá különböző nemzetközi tanulmányok. Bár azt feltételezzük, hogy jól ismerjük a jó látás megőrzéséhez szükséges tudnivalókat, valójában a többségnek csekély a tudása ezen a területen. Ez az ismerethiány pedig növeli egy-egy szembetegség kialakulásának kockázatát.
Közösségi hozzászólások: