Tejfölfelfújt
Hozzávalók:
- 7 tojás
- 4dl tejföl
- 7 dkg porcukor
- 9 dkg liszt
- 2 dkg étkezési keményítő
- 1 citrom leve és héja
- Vajjal kikent zsemlemorzsával hintett tál
Elkészítés:
A tojássárgákat a tejföllel, citromlével és héjjal habosra keverjük, hozzáadjuk a porcukrot, a keményítőt és a lisztet, végül a tojásfehérjéből vert habot.
A morzsás tálba tesszük és 180 fokos sütőben, szép rózsaszínre sütjük. Szeletelve, gyümölcsbefőttel kínáljuk.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: