Kolbászos húspogácsák
Hozzávalók:
300 gramm főtt rizs
300 gramm sütni való kolbász
1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
1 egész tojás
1/2 teáskanál pirospaprika
1 kis pohár joghurt
1dl ketchap
400 gramm konzerv fehérbab
1 evőkanál vörös borecet
1 teáskanál mustár, lehet csípős is
4 evőkanál olívaolaj
só és bors
olaj vagy vaj a sütéshez.
- A kolbász bőrét lehúzzuk, a rizzsel, petrezselyemmel, pirospaprikával és 1 db tojással összedolgozzuk, majd kis pogácsákat formázunk, kicsit lelapítjuk.
- A joghurtból és ketchapból mártást keverünk, ízlés szerint fűszerezzük.
- A babot forró vízzel leöblítjük,összekeverjük a mustárral és az olajjal, sózzuk, borsozzuk.
- A húspogácsákat a forrósított zsiradékon világosra sütjük, a salátával és a mártással kínáljuk.
Elkészítési idő kb: 40perc. Az adag 4 személy részére elég.
2011 áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: