SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Németh Noémi [cikkei] - 2024-06-26
Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Felhívást intézett a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológia osztálya követőihez a Facebook-on.

"Eljött a nyár, a tanév vége, végre itt a vakáció, amit nem csak mi, de kis betegeink is nagyon vártak már.
Szomorúan konstatáltuk azonban június végéhez közeledve, hogy a tanítási napokkal párhuzamosan a végtelennek hitt plüsskészletünk is rohamosan megfogyatkozott.
Akik jártak már nálunk kisebb vagy nagyobb baleset, bibi, vagy bármilyen egyéb panasz kapcsán, bizonyára tudják, és tapasztalták is, hogy ambulanciánkon és szakrendelőnkben a gyermekek bátorságát a vizsgálat után szeretjük ajándékkal jutalmazni – legyen az egy menő matrica, vagy egy puha állatka, aki később is emlékeztetheti a gyermekeket, hogy egy orvosi vizsgálat talán nem is a világ vége, és lehet jobb a szükséges rossznál.
Ezen szokásunkat a továbbiakban is szeretnénk folytatni, azonban – mint az ezen a ma készült fotón is látható - Bari egyedül maradt a polcon, és többszöri gondos ellenőrzés után kimondhatjuk, hogy minden raktárunk kiürült. Így tehát ismét az Önök segítségét szeretnénk kérni – amennyiben találnak otthon olyan plüss figurát, ami esetleg új otthont keresne, egy új, szerető tulajdonost, kérjük gondoljanak ránk, és a jövőben hozzánk érkező gyermekekre!"
- olvasható az oldalon.

Ha van olyan plüss az otthonodban, amit már nem használtok, juttasd el a kórházba - hogy a legjobb helyre kerülhessen a kuka helyett!

Elérhetőségek:

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja