Családinet Közösségek
nyílt - 59 tag
Fórumtéma: Hogyan került hozzád a te kis állatod?
Hozzászólások (4 db)
Sziasztok! Nekem van egy kutyusom, aki a világ leggyönyörűségesebb picikéje! Szoba kutyi Van egy perzsa cicánk, őt a pároméktól kaptuk, illetve van egy csodálatos lovam, illetve csikóm, Alex. Őt én vettem, apukámnak egy nóniusza van, Barbi. Ketten vannak nekünk Képeket tettem fel, jelölj ismerősnek és megnézheted őket
Szió!
Mi kutyapártiak vagyunk nagyon, ha nem gond csatlakoznék a fórumhoz
A mi ebünk úgy került hozzánk, hogy már terhes voltam, és csak elhoztuk a barátainktól kölcsönbe egy hétvégére, mert mielőtt teherbe estem már akkor nagyon vágytam egy kiskutyára. Náluk meg pont megszülettek a kis vakarcsok. Aztán annyira jól sikerült a hétrvége, hogy nálunk maradt. Természetesen felkészültünk a bébire is, az ebbel kutyasuliba jártunk, hogy kellően engedelmes, és fegyelmezett legyen mire megérkezik a legkisebb családtag. Azóta ők testvérek, és mindig vigyáznak egymásra. Eleinte csak a kutya óvta mindentől a gyereket, de most már a kislányunk is védi a kutyát
Megtapasztaltam már,lehet,hogy te is.....Vannak emberektől félő,depressziós gazdik.......inkább egy kutyus,mint pl.:házasság,vagy barát....A gyerekek sem mindig hozzák a szülő számára a kellemes kapcsolatot..........
megkérdezték maradhat-e?S mi állatbarátok vagyunk mind a hárman nagyon örültünk neki,de főleg a kislányunk!