Hozzávalók:
- 125 g piskótalap
- 200 g mascarpone
- 200 g habtejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 ek porcukor
- 125 g málna
- 3-4 ek rum vagy brandy
1. A piskótalapot durvára tördeljük, majd felverjük a tejszínt.
2. A mascarponét a cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt.
3. Egy nagyobb edénybe, vagy kisebb poharakba rétegezzük az édességet. Először a piskótát tegyük le, majd locsoljuk meg némi rummal, aztán a krémet és végül a gyümölcsöt. Ismételjük a rétegezést annyiszor, ahányszor szükséges. Legfelül díszíthetjük a gyümölcsök mellett, reszelt csokival vagy mentával is.
Kép: flickr.com
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)