SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Kapcsolat lezárása és újrakezdés

Kedves Gyury!

A kérdezz-feleleknél a saját júliusi levelemet látom utolsónak, azóta augusztus végén vége lett a kapcsolatunknak a férjemmel.
Én az utolsó pillanatig megadtam az esélyt a számára, hogy próbáljuk meg együtt újra, tiszta lappal. Ő nem akarta. Addigra már nekem is sikerült kicsit eltávolodnom és belátnom, hogy a féltékenység és a megszokottra, biztonságra törekvés a legerősebb érzésem, nem pedig a szerelem. Persze, tudatosan is próbáltam leépíteni az érzéseimet, hogy ne fájjon majd annyira a szakítás. Ő kimondta a nemet, de azóta is ugyanazt a tanácstalanságot látom a szemében.
Nem is tudja felvállalni ezt az egészet, az a szlogen, hogy csak engem hagyott el, a gyerekeket nem és a nővel sem költözik össze egyébként, szerintem őt sem vállalja fel.

Vége van, hol jobb, hol rosszabb a közérzetem, még fáj a lelkem, de próbálom a lehetőséget látni az egészben, szeretném megtalálni azt, aki engem akar, akivel megfelelünk egymásnak. Van valamilyen tanácsa, gondolata ezzel kapcsolatban? Hogyan lehet az előző lezárását és az újrakezdést jól csinálni?

A helyzetet nehezíti, hogy a férjem szinte minden nap jön a gyerekekhez, a holmiját még nem tudja hová tenni, nálunk van, most fogunk osztozkodni stb. szóval az indok, amivel ő elvált tőlem, hogy mi semmiben nem értünk egyet, és nem akar benne lenni a konfliktusokban okafogyott szerintem, hiszen minden nap találkozunk, a helyzetek konfliktusokat szülnek azokat meg kell oldanunk stb.
Így a teljes elszakadás is nehéz szerintem a számomra, a gyerekeknek viszont nem akarok újabb fájdalmat azzal, hogy nem láthatják ennyit az apjukat és a férjem is ragaszkodik ehhez.
Lenne valami útmutatása a számomra?
Köszönettel várom válaszát:
Lulu

Kedves Lulu!
Úgy érzem, most a helyzetük sokkal bonyolultabb annál, hogy pontosabb ismerete nélkül bármit is mondhatnék. Keressen meg a samael144@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-70-42-02-144 es mobilon, és megbeszélünk egy személyes találkozást!
Üdvözlettel: gyury



Papp Gyury
2013-10-09 09:25:16
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja