SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolgáltatás Közvetítő

Visnyei Renáta

Pszicho-terapeuta
2012-01-18
Visnyei Renáta
info@visnyeirenata.hu
Visnyei Renáta, pszichológus vagyok. Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem szereztem, ahol jelenleg posztgraduális, tanácsadó szakpszichológus képzésen bővítem szakmai ismereteimet.

A pszichológusi pályára tizenévesen, egy pedagógus hatására találtam rá. Egészen gyermekkorom óta jellemző volt rám, hogy a világ dolgai közül leginkább az emberek keltették fel érdeklődésemet. Ez a szenvedélyes érdeklődés határozta meg pályaválasztásomat, amely a segítő szakma felé terelt, melyre ma már hivatásként tekintek.

Szakmai megközelítésemben a kiindulópontot a kliens aktuális kérdései és nehézségei jelentik. A múlt tapasztalatai, és eseményei a segítő folyamatban annyi hangsúlyt kapnak, amennyiben ezek a jelen megértéséhez járulnak hozzá. Munkám során az erősségek, erőforrások feltárásával és előtérbe helyezésével segítem a hozzám fordulókat egy kiegyensúlyozottabb, örömtelibb, lelkileg egészségesebb élet felé.

www.visnyeirenata.hu
 Részletek:
Óradíj
>5000 Ft
Sérült gyermeket vállal?
igen
Munkatapasztalat
1-3 év
Csoportos foglalkozás
Igen
Időpont
Alkalmanként
Házhoz megy
Nem
Kerület (ha van)
nincs
Szolgáltatás helye
Budapest
A szerkesztő ajánlja