SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolgáltatás Közvetítő

Sárközi Petra

Egyéb segítség
2016-05-31
Sárközi Petra
petrussarkozi@gmail.com
Üdv! A nevem Petra és a Váci Piarista Gimnázium diákja vagyok és szeretnék egy kis pénzt keresni. Vác és Göd egész területén vállalnék efféle munkákat: bébiszitterkedés, kisállat ellátása, gondozása, etetése, sétáltatása, legyen az akármilyen/akármekkora állat, házon belüli munkák, pl takarítás, főzni ugyan nem tudok, de ha kell, megpróbálhatom azt is, idősekkel való társalgás, időseknek segítés akármilyen formában, pl bevásárlás, felolvasás, séta, ház körüli munkák, ezenfelül vállalok gyermekkorrepetálást is angol, matematika, történelem, irodalom, nyelvtan, fogalmazás és ének tantárgyakból. Imádom az állatokat, a gyerekeket és nagyon megbízható és segítőkész vagyok. Nagyon közvetlen és barátságos természet vagyok és rajongok a zenéért, a színészetért és a sportért.
Ha felkeltettem az érdeklődését, tessék írni vagy az alábbi email címen: petrussarkozi@gmail.com vagy pedig facebookon: http://facebook.com/petrussarkozi és megbeszéljük a részleteket.
Petra
 Részletek:
Szolgáltatás helye
Göd
Szolgáltatás helye
Vác
Kerület (ha van)
nincs
Időpont
Alkalmanként
Időpont
Délután
Időpont
Este
Időpont
Hétvégén
fűnyírás
igen
háziállat-etetés
alkalmanként (pl. szabadság alatt)
háziállat-etetés
bármilyen háziállat ellátása
kisállat-gondozás
igen
kutyasétáltatás
igen
manikűr-pedikűr
egyik sem
Iskolai végzettség
diák
Életkor
<20
Fizetés
óradíj
Óradíj
1000-2000 Ft
Dohányzik?
igen
A szerkesztő ajánlja