SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolgáltatás Közvetítő

Luther László

Zenetanár
2015-08-24
eva109@gmail.com
Kiscsoportos játékos ének-zenetanfolyamot indítok, Budapesten a II. kerületben, a Margit-híd Budai hídfőnél a Lukács-fürdő mellett.
Tematika:
A zene nyelvének tanítása, játékos ismerkedés a zene alapjaival, ének-, ritmus, hallásfejlesztés hangszer kíséretével, sok sok dallal, zenével és ritmikus énekes játékkal - kezdő és haladó szinten egyaránt!
Szolfézs és zeneelmélet tanítás kornak és érdeklődésnek megfelelően, Akit pedig érdekel, azt a zenealkotás világába is bevezetem!

Nagy szeretettel várok olyan gyermekeket is óvodás kortól "nagykamasz" korig, akiknek nehezebben megy a beilleszkedés, a kommunikáció, aki esetleg mentális gondokkal küzd, mert a zene és a türelem együtt csodálatos eredményeket hozhat!

A foglalkozásokon a zenével való ismerkedés mellett játékos tanulással elérhető a belső feszültség oldódása, fejleszthető a gyermek zajtűrő képessége, rávezethető arra, hogyan lehet a zene az élete része és milyen örömök várják, ha megtanul énekelni, vagy hangszeren játszani!

Minden érdeklődésre válaszolunk, ingyenes bemutatkozó-ismerkedő órát biztosítok!

eva109@gmail.com
 Részletek:
Hangszer
Gitár
Dohányzik?
nem
Végzettség
Főiskolai
Óradíj
2000-3000 Ft
Életkor
50-60
Referencia
van
Sérült gyermeket vállal?
igen
Tanítvány kora
Ovis, vagy fiatalabb
Tanítvány kora
Középiskolás
Tanítvány kora
Általános iskolás
Szint
Versenyre felkészítés
Szint
Korrepetálás
Szint
Felvételire felkészítés
Munkatapasztalat
Több, mint 5 év
Munkatapasztalat
3-5 év
Munkatapasztalat
1-3 év
Csoportos foglalkozás
Igen
Időpont
Délután
Házhoz megy
Nem
Kerület (ha van)
II.
Szolgáltatás helye
Budapest
A szerkesztő ajánlja