SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolgáltatás Közvetítő

Darás Gábor

Magántanár
2009-02-03
706111653
37 éves piliscsabai lakos vagyok, nős. A történelem iránti szeretetem már nagyon fiatalon kialakult, első katartikus élményemet az Egri Csillagok elolvasásakor szereztem 11 évesen. Azóta is falom a történelemmel kapcsolatos könyveket, cikkeket, egyszóval mindent amire az van írva, hogy történelem. Tanulmányaimat az ELTE tanárképzőn folytattam és mivel tanulásból sohasem elég, ezért jelenleg is járok főiskolára. Bár az élet úgy hozta, hogy főállásban nem tanítok, szívesen segítenék olyan középiskolásokon, akik érettségire vagy felvételire készülnek, de egyedül nem boldogulnak eme szép tantárgyal. Ars poétikám, hogy akkor a legeredményesebb és legkönnyebb a felkészítés, ha a tanítvány tanulás közben megszeretei a tárgyat.

Most áttérek egy kevésbé prózai részre: 60 perces órákat tartok 1500 forintért. Házhoz megyek (de csak a kora esti órákban), vagy pedig a Váci úton a Duna Plazza közelében tudok helyszínt biztosítani a zavartalan tanuláshoz (Ilyenkor nem csak az esti időpontok felelnek meg).
 Részletek:
Szolgáltatás helye
Budapest
Kerület (ha van)
XIII.
Házhoz megy
Igen
Időpont
Délután
Tantárgy
Történelem
Csoportos foglalkozás
Igen
Munkatapasztalat
1-3 év
Szint
Felvételire felkészítés
Tanítvány kora
Középiskolás
Sérült gyermeket vállal?
nem
Referencia
nincs
Életkor
30-40
Óradíj
1000-2000 Ft
Végzettség
Főiskolai
Dohányzik?
nem
A szerkesztő ajánlja