SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolgáltatás Közvetítő

Pitlik Laci

Magántanár
2013-10-15
Pitlik Laci
pmtanar@gmail.com
Elsőéves kémia–matematika tanárszakos hallgatóként különórákat (korrepetálás, érettségire, ill. pótvizsgára felkészítés) vállalok valamennyi természettudományos tantárgyból középiskolások részére Budapesten a IX. és a XI. kerületben. Kémiából közép-, illetve emelt szintű érettségivel és hat éves versenytapasztalattal rendelkezem (országos döntős helyezések). 2012-ben végeztem a gödöllői Premontrei Gimnáziumban az összes tantárgyból kitűnő eredménnyel, így FRISS és NAPRAKÉSZ információkra épülő tanítást kínálok.

Az órák menete minden esetben személyre szabott, igazodik az adott iskolai tananyaghoz, azonban a könnyebb megértés érdekében kitekintéseket és ismétléseket is beiktatok. Nem a "magoltatás" a cél, az óra a tananyag bővebb összefüggéseinek megértését szolgálja, ezért nem korlátozódik csupán a házi feladat megoldására.

Személyes egyeztetés alapján kémiából versenyszintű foglalkozásokat is tartok, a legnagyobb kémiaversenyek (Curie, Irinyi, OKTV) feladataiból jelentős gyűjteménnyel rendelkezem.
 Részletek:
Szolgáltatás helye
Budapest
Kerület (ha van)
XI.
Házhoz megy
Igen
Időpont
Alkalmanként
Időpont
Délelőtt
Időpont
Délután
Időpont
Este
Időpont
Hétvégén
Tantárgy
Informatika
Tantárgy
Kémia
Tantárgy
Magyar
Tantárgy
Matematika
Tantárgy
Tánc
Csoportos foglalkozás
Igen
Munkatapasztalat
1-3 év
Szint
Felvételire felkészítés
Szint
Korrepetálás
Szint
Pótvizsgára felkészítés
Szint
Versenyre felkészítés
Tanítvány kora
Általános iskolás
Tanítvány kora
Felnőtt
Tanítvány kora
Középiskolás
Sérült gyermeket vállal?
nem
Referencia
van
Életkor
20-30
Óradíj
1000-2000 Ft
Végzettség
Diák
Dohányzik?
nem
A szerkesztő ajánlja