SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szolgáltatás Közvetítő

Miszlai Éva

Nyelvtanár
2018-01-24
Miszlai Éva
www.tanuljangolt.hu
Ha nagyon gyorsan meg akarsz tanulni angolul, akkor jó helyen jársz. A hagyományos nyelviskoláktól eltérően itt egyéni nyelvtanításról van szó, tehát nincsenek 6-8 fős csoportok, csak Te és az angol tanár, ezért a fejlődésed sokkal intenzívebb, sokkal gyorsabb lesz,mivel nem kerülsz egy kezdő csoportba ,ahol unatkozol, vagy egy haladóba, amit nem bírsz követni.
A szuperintenziv angol nyelvtanfolyam megtanítja neked az angol nyelvtant, a szövegértést, a beszédtechnikát, a konverzáció minden apró részletét. Egy hónap elteltével garantálom, hogy beszélni fogsz angolul.
Ha úgy érzed nincs időd, hogy hónapokig tanulj angolul, szeretnél már most beszélni, akár már a jövő héten, vagy sürget a kitűzött nyelvvizsga időpontja, akkor ez az angol nyelvtanfolyam pontosan neked szól. Azoknak, akik szeretnek gyorsan haladni, szeretik a szuperintenziv előadásokat, és szem előtt tartják azt, hogy az idő pénz! Ez a legnehezebb, viszont leggyorsabban sikerekhez juttató angol nyelvtanfolyam, heti 10 óra Villámgyors eredmények, akár egyik hétről a másikra. A diákok hihetetlen fejlődésen mennek keresztül rövid idő leforgása alatt.
 Részletek:
Nyelv
angol
Dohányzik?
nem
Végzettség
Főiskolai
Óradíj
2000-3000 Ft
Életkor
30-40
Referencia
van
Tanítvány kora
Középiskolás
Tanítvány kora
Felnőtt
Tanítvány kora
Általános iskolás
Szint
Pótvizsgára felkészítés
Szint
Korrepetálás
Szint
Felvételire felkészítés
Munkatapasztalat
Több, mint 5 év
Csoportos foglalkozás
Nem
Időpont
Alkalmanként
Házhoz megy
Nem
Kerület (ha van)
XI.
Szolgáltatás helye
Budapest
A szerkesztő ajánlja