SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi élmények és izgalmas ismeretek a víz csodálatos világáról

Családinet [cikkei] - 2024-08-26
 [X]

Igazán izgalmas élményben lehet részed, ha te is részt veszel azon a tartalmas programsorozaton, amit a nyári szünet utolsó hétvégéjén rendeznek a Camponában.
Családi élmények és izgalmas ismeretek a víz csodálatos világáról

Hogy miért olyan izgalmasak a programok? Azért, mert egy olyan különleges világba csöppenhetsz, ahol közelebbről is megismerheted a tengerek, a tavak és a folyók vizeit, élőlényeit. A "Merülj el az élményekben" című rendezvénysorozat egy olyan egyedülálló és tudatos kezdeményezés, amelynek segítségével a kicsik és a nagyok játékosan tanulmányozhatják a vízi élővilág sokféleségét. Ezáltal sokkal könnyebb lesz megérteni, milyen fontos a fajok védelme, valamint a természetes élőhelyek megőrzése.

Ennek a különös világnak a feltérképezésére kiváló helyszín a Campona, ahol ott a Tropicarium, ami önmagában is felejthetetlen élményt nyújt.

Igazi élmény lesz

Ez a hétvége (08.31-09.01., mindkét nap 10:00 és 17:00 között) amellett persze, hogy a játékról és a szórakozásról is szól, abban is sokat segít a gyerekeknek, hogy könnyebb legyen ráhangolódni az iskolakezdésre. Itt ugyanis a már fentebb említett témák mellett, szó esik a vízvédelemről is, mégpedig nem is akárhogyan. A "Merülj el az élményekben" című családi program talán egyik legfontosabb üzenete az, hogy legyünk figyelmesek bolygónk értékes erőforrásaira, különösen a vizeinkre.

Emellett a szervezők nem titkolt célja, hogy ezen a hétvégén olyan oktató jellegű játékokon vegyenek részt a gyermekek, amelyek arra inspirálják őket, hogy jobban elmerüljenek a vízi élet csodáiban, és persze az imént már említett vízvédelemben is.

Minden sarokban új kaland vár

Most pedig végre jöhet a móka és a kacagás! Emlékszel még Campira, a Campona okos kabalafigurájára, aki a fenntarthatóságról ad hasznos tanácsokat? Nos, amennyiben részt veszel a szórakoztató feladatokon, akkor pecséteket gyűjthetsz. Az összes pecsét begyűjtése után pedig Campi mesekönyvet kaphatsz.

Kíváncsi vagy, milyen feladatok várnak rád? A rendezvény talán egyik legviccesebb programja, a Balaton átfújás, ahol egy Balaton makett segítségével átfújhatod a bárkádat a tavon.

Aztán olyan állomást is találsz, ahol Campival is találkozhatsz, ha sikerül kirakni a két óriás kocka kirakót. Ezeken ugyanis Campi a víz alá merül, hogy megcsodálhassa a tengerek mélyén rejtőző élővilágot.

Merülj el az élményekben

Ugye milyen izgalmas? Ahogyan az az interaktív VR szimulátor is, amelynek köszönhetően a bátor jelentkezők megtapasztalhatják a folyók hatalmas erejét, emellett búvárkodás is lesz, felváltva, két hétvégén.
 
Ki az, aki nem akarja megörökíteni ezeket az izgalmas pillanatokat? Mivel valószínűleg mindenki szeretne innen egy vidám emléket, ezért érdemes kipróbálni a „merülős” fotózkodást is, amely a víz alatti csodavilágot imitálja egy akvárium fotófülkében. Ehhez természetesen olyan izgalmas kiegészítőket lehet használni, mint például a búvárszemüveg vagy az evezőlapát.

A kisebb gyerekeket pedig kézműveskedés is várja: készül itt akvárium papírtányérból, tutaj parafadugóból, teknős tojástartóból, tengeri állatok és sellő pedig WC-papír-gurigából, születnek víziállatok papírból, valamint homokrajzot is lehet majd alkotni. Persze az arcfestés és a csillámtetoválás sem hiányozhat, ahol elsősorban a vízi motívumoké lesz a főszerep.

Merülj el az élményekben

A felnőttek sem maradnak ki a játékból és a nyereményekből

Hogy még izgalmasabb legyen a programsorozat, a Campona különleges nyereményjátékkal várja a vásárlókat. Minden 10 ezer forint feletti vásárlás után a vevők feltölthetik a vásárlás során kapott nyugtájukat a MyCampona applikációba, így részt vehetnek a játékban.

Megéri játszani, ugyanis a nyeremények között lesz családi belépő a Tropicariumba, 50 ezer forintos Campona ajándékkártya, a fődíj pedig egy Playstation 5 a Konzolvilágtól, amihez játék is jár.

Emellett augusztus utolsó három hetében, három különböző, növekvő értékű komment játékra hívja a Campona a követőit. Ezek a játékok egy-egy ismeretterjesztő, edukatív témáról szólnak, amelyek a Campona Facebook és Instagram felületein lesznek elérhetőek. A nyeremény pedig 40 ezer, 60 ezer vagy 100 ezer forint értékű Sports Direct ajándékutalvány.

Részletek: www.campona.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

"Nincs többé trükközés" - írja a Medicalonline.
Vízbe esett egy 5 éves, úszni nem tudó kisfiú egy zalai fürdőben - mire kimentették, már nem lélegzett

Vízbe esett egy 5 éves, úszni nem tudó kisfiú egy zalai fürdőben - mire kimentették, már nem lélegzett

Egy Zala vármegyei fürdőben történt meg minden szülő rémálma.
Mintegy negyed évszázad elteltével mérték fel ismét a hazai lakosság egészséggel összefüggő életminőségét

Mintegy negyed évszázad elteltével mérték fel ismét a hazai lakosság egészséggel összefüggő életminőségét

A képzettebbek, a gazdaságilag aktívak, illetve az egy háztartásban többen együtt élők jobb egészséggel összefüggő életminőségre számíthatnak, mint az alacsonyabb iskolai végzettségűek, vagy az egyedül élők. Többek között ez derült ki abból a kutatásból, amelyet a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Technológiaértékelő és Elemzési Központja készített csaknem 12 ezer résztvevő kérdőíves felmérésével. Hazánkban hasonló kutatás utoljára 2000-ben mérte fel a lakosság egészséggel összefüggő életminőségét, így a vizsgálat abból a szempontból is egyedülálló, hogy az eredmények két évtized távlatából összevethetők, elsősorban a középkorúaknál jelentős javulást mutatva. Eredményeiket a neves Quality of Life Research című lapban publikálták az egyetem kutatói.
Akadozó és véres vizelet a hólyagrák tünete lehet

Akadozó és véres vizelet a hólyagrák tünete lehet

A gyakori vizelési inger, az akadozó vizelet meglehetősen sokakat érintő tünet, a véres vizelet azonban olyasmi, ami jóval ijesztőbbnek tűnik és hamarabb orvoshoz fordul miatta a beteg. Nagyon fontos felhívni a figyelmet arra, hogy urológus szakorvoshoz kell fordulni még a kevésbé fenyegető tünetekkel is, mivel a hólyagrák tüneteként megjelenő vérvizelés sokszor csak a laborelemzés során mutatható ki. Dr. Med. Habil. Buzogány István PhD, az Urológiai Központ urológusa a daganatos betegség további lehetséges tüneteire, valamint a kivizsgálás jelentőségére hívta fel a figyelmet.
Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Egy 37 éves családapa, aki tudta, hogy allergiás a darázscsípésre, életét vesztette, miután nem merte beadni magának az életmentő adrenalininjekciót. Két gyermeke maradt félárván.
A szerkesztő ajánlja