SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bulimaratonnal készül a Plázs a hosszú hétvégére

Családinet [cikkei] - 2024-08-15
Majka, a Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós is fellép ezen a hétvégén a Plázson, élőben bulizhatunk a Pedro Pedro Pedro gigaslágerre Agatino Romero fellépésén, valamint jubilál a WeLove Balaton fesztivál is. Mindez és sok más is vár augusztus 15. és 19. között Siófokon.
Bulimaratonnal készül a Plázs a hosszú hétvégére

Már csütörtöktől dübörög a party Siófok homokos tengerpartján, a hosszú hétvége ugyanis DR BRS ingyenes Szerelemcsütörtökével indul a Plázs Music Teraszon, de a másnapi WeLove Balaton Festival is elmaradhatatlan kelléke a balatoni nyárnak. Az idén 10. születésnapját ünneplő fesztivál az eddigi legnagyobb showt ígéri. A line up-ban a legtrendibb hazai előadók sorakoznak, a nagyszínpadon Bárány Attila, Bréda Bia, Bruno X Spacc, KKevin, Lmen Prala, Moriones és a Tits Gang játszanak, majd az éjszaka folyamán öt zenei helyszínből válogathatunk kedvünkre. Többek között fellép majd Chrstphr, Droplex, Gabriel Dancer, Purebeat, R92, Szecsei, Adam Ajkay, Elektra, Pixa, Regán Lili, Koósz Milán, StadiumX, Sterbinszky x Mynea, Andrewboy, Newik és Stephanie is.

Szombaton az ózdi fenegyerek, az ország egyik legnépszerűbb rappere, Majka dörrenti be a Plázs nagyszínpadát. Majka igazi visszatérője a Plázsnak, aki vad bulijaival, látványos show-jával és dalaival garantáltan megmozgatja Siófok partját. A koncert után a Plázs Arénában a Wannabe XXL repít vissza a szivárványos 90-es évekbe.

Mivel a következő két nap munkaszüneti nap lesz, ezért vasárnap és hétfőn sem unatkozunk majd! Vasárnap már déltől hangolódhatunk az estére a medence partján Steve Judge buliján, akivel éjszaka az Arénában duplázhatnak a rajongók, ahol Chriss Jay, Bruno, Nikovics és Blue Blood is pult mögé állnak majd.

Vasárnap este a Kowalsky meg a Vega hozza el szívhez szóló slágereit a balatoni naplementébe, augusztus 19-én hétfőn pedig a Puskás Aréna felejthetetlen Hungária koncertje után Fenyő Miklós nagykoncertjét élvezhetjük a parton. Egy igazi őrült, forró rock and roll bulira készülhetünk nagyzenekarral, táncosokkal, ahol a csillagos ég alatt „csavarhatjuk a szőnyeget" és a csípőnket az örökzöld slágerekre.

És még itt nincs megállás! Az éjszaka ismét több buli közül válogathatunk: az Arénában csendül fel a nyár egyik legnagyobb slágere a Pedro Pedro, ugyanis a TikTok-on híressé vált Agatino Romero debütál a siófoki éjszakába.

A Beach-en pedig Innellea, a melodic techno műfaj egyik legelőremutatóbb és legkeresettebb producere lép fel a Truesounds Music legénysége, Peter Makto, Gregory S, Justrice és Davko társaságában, hogy átpörgessen bennünket a hajnalba.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

"Nincs többé trükközés" - írja a Medicalonline.
Vízbe esett egy 5 éves, úszni nem tudó kisfiú egy zalai fürdőben - mire kimentették, már nem lélegzett

Vízbe esett egy 5 éves, úszni nem tudó kisfiú egy zalai fürdőben - mire kimentették, már nem lélegzett

Egy Zala vármegyei fürdőben történt meg minden szülő rémálma.
Mintegy negyed évszázad elteltével mérték fel ismét a hazai lakosság egészséggel összefüggő életminőségét

Mintegy negyed évszázad elteltével mérték fel ismét a hazai lakosság egészséggel összefüggő életminőségét

A képzettebbek, a gazdaságilag aktívak, illetve az egy háztartásban többen együtt élők jobb egészséggel összefüggő életminőségre számíthatnak, mint az alacsonyabb iskolai végzettségűek, vagy az egyedül élők. Többek között ez derült ki abból a kutatásból, amelyet a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Technológiaértékelő és Elemzési Központja készített csaknem 12 ezer résztvevő kérdőíves felmérésével. Hazánkban hasonló kutatás utoljára 2000-ben mérte fel a lakosság egészséggel összefüggő életminőségét, így a vizsgálat abból a szempontból is egyedülálló, hogy az eredmények két évtized távlatából összevethetők, elsősorban a középkorúaknál jelentős javulást mutatva. Eredményeiket a neves Quality of Life Research című lapban publikálták az egyetem kutatói.
Akadozó és véres vizelet a hólyagrák tünete lehet

Akadozó és véres vizelet a hólyagrák tünete lehet

A gyakori vizelési inger, az akadozó vizelet meglehetősen sokakat érintő tünet, a véres vizelet azonban olyasmi, ami jóval ijesztőbbnek tűnik és hamarabb orvoshoz fordul miatta a beteg. Nagyon fontos felhívni a figyelmet arra, hogy urológus szakorvoshoz kell fordulni még a kevésbé fenyegető tünetekkel is, mivel a hólyagrák tüneteként megjelenő vérvizelés sokszor csak a laborelemzés során mutatható ki. Dr. Med. Habil. Buzogány István PhD, az Urológiai Központ urológusa a daganatos betegség további lehetséges tüneteire, valamint a kivizsgálás jelentőségére hívta fel a figyelmet.
Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Egy 37 éves családapa, aki tudta, hogy allergiás a darázscsípésre, életét vesztette, miután nem merte beadni magának az életmentő adrenalininjekciót. Két gyermeke maradt félárván.
A szerkesztő ajánlja