SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az első 25 nemzetközi és hazai pilóta megkapta a felszállási engedélyt

Családinet [cikkei] - 2024-06-27
Izgalmas hírekkel érkezett a Szeged International Airshow a repülés szerelmeseinek, hiszen megérkezett az első 25 pilóta és produkció, akik már biztosan elkápráztatják a szegedi közönséget szeptember 13-14. között.
Az első 25 nemzetközi és hazai pilóta megkapta a felszállási engedélyt

A Dél-Alföld egyik legrangosabb légiparádéja, idén szeptember 13-14. között kerül megrendezésre a napfény városában, Szegeden. Az Airshow évek óta számos hazai és nemzetközi pilótát, világhírű produkciót és formációt mutatott már be közönségének, és ez idén sem lesz másként.

„Szeptemberben Szeged lesz a légi attrakciók „fővárosa" és nagy öröm számunkra, hogy évről-évre egyre több látogatót vonz ez az esemény" – mondta Knezevics Viktor, a Szegedi Közlekedési Kft. ügyvezető igazgatója.
 
Az eseményen olyan világhírű pilóták és csapatok varázsolják el a nézőket idén, mint az Aero Wasp, Aerobatic Yakers, AutoGyro bemutató, Besenyei Péter, L-29 Delfin, Drónshow, Ejtőernyős formaugrók, Flying Dragons, Glider FX, Graviti, Hársfalvi Pál ACROFOX, Jet Marchetti S-211, Jurgis Kairys, Magyar műrepülő keret, Marek Choim, MI-2 Helikopter műrepülő, MIG-15 Formation, Modellező csapat, Retro Sky Team, Silver Chicken, DAC 1930 Club, The Victors, Tűzijáték/Kvant Laser, Vári Gyula, Veres Zoltán és még sokan mások.
 
Az első nevek mellett egy izgalmas hírrel is érkeztek a szervezők. A tavalyi évet túlszárnyalva még nagyobb és látványosabb éjszakai show-val készülnek a rendezvény zárónapjára, de már péntek este is látványos elemekkel tűzdelt éjszakai program nyűgözi majd le a látogatókat. „2023-ban az elképzelhetetlen tudott megvalósulni és az országban egyedülálló éjszakai produkciót láthattak az érdeklődők, idén azonban, még grandiózusabb show-val készülünk" – tette hozzá az igazgató.

Szeged International Airshow - éjszakai show

Az már nem titok, hogy ebben az időszakban kerül megrendezésre a 25. FAI Hőlégballon Világbajnokság is, így a Szegedi Repülőtér két kimagasló eseménynek ad otthont. Ezért újdonságként érheti az érdeklődőket, hogy a Szeged International Airshow programjai és látogatható területe, a repülőtér – szegedieknek Maty-érként ismert – észak-nyugati oldalára került át, hogy a látogatók számára még egyszerűbb, kényelmesebb és biztonságosabb legyen a bemutatók és a ballonok megcsodálása.

Az Airshow-ra a TIXA országos jegyiroda hálózatában és a www.tixa.hu oldalon lehet jegyet vásárolni, és csatlakozva az eseményhez még több információt tudhatunk meg.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A kóros soványság továbbra is elvárás a divatszakmában

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. "plusz méretes", azaz "test pozitív" divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.
8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

A baleset során hatan könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

3 éves, tündéri kislány tűnt el Budapesten

Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű kislány, a XVII. kerületből tűnt el. A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kislány tartózkodási helyéről, az jelentkezzen.
A szerkesztő ajánlja