SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csepregi Éva őszintén vall

Családinet [cikkei] - 2009-04-03
Nemrég jelent meg Csepregi Éva: Napraforgó című önéletrajzi könyve, melyben őszintén vall a magánéletéről és a szakmai sikerekről, kudarcokról egyaránt. Rengeteg olyan esetről olvashatunk a könyvben, melyről ez idáig még nem hallhattunk.
 Csepregi Éva őszintén vall

Őszinte és magával ragadó írás egy nem mindennapi életpályáról, a kezdetekről, a családról, az első lépésektől kezdve - a világhírű művészekkel, pályatársakkal kötött mély barátságokon át, a 70-es 80-as évek kultúrszférájának megelevenítésétől - napjaink szólókarrierjéig.  Bepillanthatunk egy zárt világ kulisszatitkaiba, a Neoton együttes megszületésébe és felemelkedésébe, a szakmai jó és rossz kapcsolatok szövevényes rendszerébe, egy besúgókkal - barátokkal megélt korszak mindennapjaiba, amit ez idáig csak a benne résztvevők sejthettek, tudhattak.

A magánéleti, baráti és szakmai kapcsolatokon túl, olvashatunk a turnéiról itthon és a nagyvilágban, a távol-keleti és világsikerekről, vagy a külföldi életéről. Megtudhatjuk milyen magyar nőként –anyaként, de nem utolsó sorban itthon sikeres énekesnőként távol élni a hazától, majd visszatérni és újra építeni egy életet, egy karriert. Mesél fiáról, Dávidról és az anyaságról, a mindennapi dolgokról melyet mindannyian megélünk. Ezek sokkal érdekesebbek, ha egy olyan ember írja meg, aki folyamatosan a reflektor fényében, közszereplőként kell, hogy éljen. Mégis, vagy pont ezért rengeteg a titok melyet külső szemlélőként nem láthatunk, és most lapról-lapra tárul elénk ebben a vidámsággal és némi szomorúsággal megírt remek könyvben.

A könyvírás gondolata már nagyon régen foglalkoztat, ugyanis sokat meséltem az életemről fiamnak, Dávidnak. Sok sztorit ismer, de soha nincs annyi időm, hogy minden fontos mozzanatot elmondjak neki. Szeretném, ha tudná a történetemet, meg a zenekarét is. Bobbyról, az édesapjáról is szó van a könyvemben, de róla azért ennél sokkal többet tud, sokkal többet beszéltem a mi szerelmünkről neki. Ez volt az egyik ok. A másik, hogy sok olyan, vitás ügy volt körülöttünk, amit végre szeretnék tisztázni. Pál Évával való viszonyom, vagy akár a Nagy Feró konfliktus, vagy az egyik legfontosabb, Erdős Péterrel való kapcsolatom. A könyv alcíme az lett, hogy „Amikor én még Csepi voltam”. Ezzel szerettem volna kifejezni azt, hogy a történetem a könyvben az ezredfordulóval lezárul, hiszen nem az én életemben is fordulatok jöttek 2000-ben. Így valószínűleg jó néhány év múlva, majd folytatás következik.” –mesélte Csepregi Éva





 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

"Nincs többé trükközés" - írja a Medicalonline.
Vízbe esett egy 5 éves, úszni nem tudó kisfiú egy zalai fürdőben - mire kimentették, már nem lélegzett

Vízbe esett egy 5 éves, úszni nem tudó kisfiú egy zalai fürdőben - mire kimentették, már nem lélegzett

Egy Zala vármegyei fürdőben történt meg minden szülő rémálma.
Mintegy negyed évszázad elteltével mérték fel ismét a hazai lakosság egészséggel összefüggő életminőségét

Mintegy negyed évszázad elteltével mérték fel ismét a hazai lakosság egészséggel összefüggő életminőségét

A képzettebbek, a gazdaságilag aktívak, illetve az egy háztartásban többen együtt élők jobb egészséggel összefüggő életminőségre számíthatnak, mint az alacsonyabb iskolai végzettségűek, vagy az egyedül élők. Többek között ez derült ki abból a kutatásból, amelyet a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Technológiaértékelő és Elemzési Központja készített csaknem 12 ezer résztvevő kérdőíves felmérésével. Hazánkban hasonló kutatás utoljára 2000-ben mérte fel a lakosság egészséggel összefüggő életminőségét, így a vizsgálat abból a szempontból is egyedülálló, hogy az eredmények két évtized távlatából összevethetők, elsősorban a középkorúaknál jelentős javulást mutatva. Eredményeiket a neves Quality of Life Research című lapban publikálták az egyetem kutatói.
Akadozó és véres vizelet a hólyagrák tünete lehet

Akadozó és véres vizelet a hólyagrák tünete lehet

A gyakori vizelési inger, az akadozó vizelet meglehetősen sokakat érintő tünet, a véres vizelet azonban olyasmi, ami jóval ijesztőbbnek tűnik és hamarabb orvoshoz fordul miatta a beteg. Nagyon fontos felhívni a figyelmet arra, hogy urológus szakorvoshoz kell fordulni még a kevésbé fenyegető tünetekkel is, mivel a hólyagrák tüneteként megjelenő vérvizelés sokszor csak a laborelemzés során mutatható ki. Dr. Med. Habil. Buzogány István PhD, az Urológiai Központ urológusa a daganatos betegség további lehetséges tüneteire, valamint a kivizsgálás jelentőségére hívta fel a figyelmet.
Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Egy 37 éves családapa, aki tudta, hogy allergiás a darázscsípésre, életét vesztette, miután nem merte beadni magának az életmentő adrenalininjekciót. Két gyermeke maradt félárván.
A szerkesztő ajánlja