SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy gyermek azonosításához kér a rendőrség segítséget

Családinet [cikkei] - 2015-10-20
A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy Miskolcon, az utcán talált, 3-4 év körüli kisfiú személyazonosságának megállapítása érdekében.
Egy gyermek azonosításához kér a rendőrség segítséget

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/22625/2015. általános számon folytat vizsgálatot egy 3-4 év körüli kisfiú személyazonosságának megállapítása érdekében.

A Miskolci Rendőrkapitányságra 2015. október 19-én 14 óra körüli időben érkezett bejelentés, amely szerint Miskolc, Stadion utca 61. szám előtti útszakaszon egy ismeretlen személyazonosságú gyermeket találtak. A gyermek személyazonosságának megállapítására, valamint a törvényes képviselő felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre.

A kisfiú 3-4 év körüli, 97 centiméter magas, 12.2 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Haja színe szőkés-barna, mely rövidre nyírt. Szeme színe barna. Arca ovális, orra egyenes, álla szögletes. Fülei enyhén elállóak. Fogazata behatárolt korának megfelelően ép. Lábmérete 26-os. Oltási heg nem található a gyermeken. Jobb alkarján régebben keletkezett horzsolásos sérülésből származó heg látható.  Jobb szemének sarkában és jobb lapockáján apró anyajegy van.

Ruházata:

Piros, sárga és fekete színű „Fashion 2002” feliratú 13-as méretű pulóver. Világoskék-szürke színű, hosszú ujjú „Football Athletic Champions” feliratú póló. Fehér-szürke kockás, rövid ujjú ing. Sötétkék színű, narancssárga csíkos, "mackót ábrázoló" mintás, polár anyagú, zipp-záras felső. Lila színű, fehér betéttel, oldalt fekete színnel "GABA" feliratú pamut melegítőnadrág. Fekete-szürke színű, 26-os méretű „Fenox” márkájú nyári gumis strandcipő. Sapkája fekete színű, kötött, elülső részére „Miki egér fej” van hímezve.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen személyazonosságú fiúgyermekkel, illetve annak hozzátartozójával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3525 Miskolc, Fábián kapu 4. szám), vagy munkaidőben hívja a 46/514-511/26-63 vagy 46/514-511/26-68-as telefonszámon az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13).

Új fejlemény a vasárnap talált kisfiú ügyében: Megtalálták az elhagyott kisfiú anyját - felfoghatatlan, ahogy reagált

Forrás és fotók: police.hu

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

Botot nyomtak a végbelébe - egy 9 éves kisfiút úgy megkínoztak a társai egy katolikus iskolában, hogy kórházba került

A brutális eset egy nagybaracskai iskolában történt - a szülők nem az intézménytől, hanem az egyik bántalmazó gyerek szülőjétől értesültek a dologról.
Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

Megváltozik a hiányzások igazolásának rendszere szeptember 1-től, megszűnik a papír alapú orvosi igazolás

"Nincs többé trükközés" - írja a Medicalonline.
17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

17 éves fiú tűnt el Budapesten - hétfő óta keresik

Németh Kornél két napja távozott ismeretlen helyre az otthonából.
Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Félelem, ami életet követelt: nem merte magának beadni az injekciót, meghalt a családapa

Egy 37 éves családapa, aki tudta, hogy allergiás a darázscsípésre, életét vesztette, miután nem merte beadni magának az életmentő adrenalininjekciót. Két gyermeke maradt félárván.
Alacsony fehérvérsejtszám? Ezért kell komolyan venni!

Alacsony fehérvérsejtszám? Ezért kell komolyan venni!

Alacsony fehérvérsejtszámot vírusfertőzések, csontvelő- és autoimmun betegségek, valamint daganatellenes kezelések is okozhatnak. Dr. Halm Gabriella, belgyógyász, hematológus, a Trombózis- és Hematológiai Központ orvosa arra hívja fel a figyelmet, hogy a leukopéniával elsősorban azért kell foglalkoznunk, mert fennáll a veszélye annak, hogy az alacsony fehérvérsejtszám, illetve a sejtek hibás működése mellett a szervezet nem képes megfelelően védekezni a fertőzések ellen.
A szerkesztő ajánlja