A közösségről: Annyi receptet beszéltünk már meg különböző topicokban, gondoltam megnyitom a kifőzdét, ahová mindenki megírhatja kedvenc receptjét. Ha lesz rá igény, szavazhatunk, és megalapíthatjuk a hét étele címet is! :) Gyertek bátran, írjátok meg mit hogyan szoktatok főzni!
Szerintem ez igen jól hangzik! Az én anyukám szokta úgy csinálni annak idején, hogy rántott leves (köménymag, rántás, só bors) krumpligombóccal, utána krumplis pogácsa. Felnőtteknek (mert ők szerették én meg nem) savanyútojás mártás, krumpligombóc.
Maradt krumpli, megfőztem, megtörtem és ilyen krumplis pogácsa szerűt sütök majd olajban, közepébe teszek sajtot. Ebből találja ki valaki, mi lesz az ebédem.
Nekem nem volt jó sehogy, ezért én nem fogok a pár millió ember körébe tartozni, legalábbis az itthon készített tortillában. A mekis még mindig finom, és meg se mered.
Már meggyógyultam! Csak a meló nem lett kevesebb... Szóval közben rájöttem, nem burrito, hanem tortilla a neve, de tulajdonképpen ugyanaz a kettő. És igen, meg kell melegíteni Én mikrózni szoktam úgy, hogy előtte ráteszem a reszelt sajtot, meg a husifélét, a zöldségeket meg az önteteket meg csak akkor, amikor megmelegedett. Úgy finom, legalábbis én, meg aszerint a pár millió mexikói szerint aki eszi :-D Frankfurti leves lesz!
Annyira rossz volt ez a burritó, vagy mi, hogy a kukában kötött ki, de legalább a belevalót elfogyasztottam, az annál finomabb volt. Annyira kemény és száraz volt ez a lepény, hogy képtelenség volt tekerni. Mondta a szomszéd, melegítsem meg palacsinta sütőben és kenjek rá margarint, attól megpuhul, de ennek ez se használt. : )